B O R D B U T L E R

Sidst redigeret: 17. september 2019

Persondatapolitik

Introduktion

Hjemmeside skal herunder forstås som den reservationsformular, vores kunder kan indsætte på deres Facebook-side. Derudover skal kunde forstås som den restauration, du reserverer bord hos.

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der en række oplysninger om dig og dit forbrug af siden, som bruges til at se blandt andet hvor mange besøgende vi har på vores side, samt hvilke sider der bruges mest tid på, og fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Udgiver

BordButler
Glentevej 10, 2-12, 2400 København NV
+45 28 95 11 55
lukas@bordbutler.dk
Dataansvarlig: Lukas Gjetting

Dataindsamling

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, geografisk placering (land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside, og ophører altså så snart du forlader den.

Kontaktformularer

Når du benytter vores reservationsformular på hjemmesiden, lagres disse oplysninger, for at vi kan bekræfte din reservation. Din reservationsdata videresendes, uden det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse, ikke til andre end den kunde, du har reserveret hos. Dette er nødvendigt for at de er klar over din reservation.

Analyseredskaber

For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for voreshjemmeside bruger vi følgende analyseredskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics.

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.

Underdatabehandlere

Af tekniske årsager er det nødvendigt at dele nogle dele af vores data med udvalgte tredjeparter.

BEHANDLER FUNKTION LAND DATADELING
Amazon Hosting af hjemmeside og databasefiler Holland Webfiler, database, backups

Dataopbevaring

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores førsteprioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Databeskyttelse

Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering og sikkerhedsnetværk.

Dataopbevaringslængde

Brugere, som reserverer via vores hjemmeside, kan til enhver tid få lov til at se og slette deres personlige informationer, og derfor er der ikke en grænse for, hvor længe vi opbevarer denne information.

Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler.

Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.

Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovgivning.

Databrudsprocedurer

Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover holder vores team løbende øje med forhindrede forsøg imod vores sikkerhed, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

Datarettigheder

Export og sletning af data

Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.